Over ons

hilbert-simonse-bZL1ImHMS8s-unsplash-min-scaled.jpg
anoek-folkertsma-CW6XBUa3c3A-unsplash-min-scaled.jpg
Over ons

Ervaren en vertrouwd. Sinds 2013.

FHZeeland is in 2013 opgericht vanuit de overtuiging dat iedereen moet doen waar hij/zij goed in is. De rest moet je kunnen overlaten aan anderen.

Wij verzorgen de financiële administratie van zowel particulieren als ondernemers. In de meer dan 9 jaar dat wij bestaan, hebben wij een klantenbestand opgebouwd van zowel particulieren als bedrijven, uit zeer uiteenlopende branches.

Ons doel is om rust en overzicht te creëren, of het nu over jouw persoonlijke financiën gaat of over die van je onderneming.

Budgetbeheer- en coaching

Voor particulieren en ondernemers

Net als particulieren, kunnen ook ondernemers er behoefte aan hebben financieel ontzorgd te worden. Vanuit die behoefte biedt FHZeeland budgetbeheer en budget coaching aan voor zowel particulieren als voor ondernemers.

Nu hebben onze klanten één partij en één contactpersoon waar ze terecht kunnen voor alle financiële zaken voor zowel hun onderneming als voor hun privé zaken. Wij weten van A tot Z hoe de situatie van onze klant is, waardoor we financiële hulpverlening op hoog niveau kunnen aanbieden. Dat is waar wij voor staan.

Zuidweg Hulp bij Boekhouden

FHZeeland is sinds 2016 aangesloten bij "Zuidweg Hulp bij Boekhouden", een initiatief van Zuidweg & Partners. Hiermee brengen we de vaak achterstallige boekhoudingen van ondernemers en ex-ondernemers op orde zodat zij in de schuldhulpverlening kunnen.

1-17.jpeg
Referenties

Wat anderen over FHZeeland zeggen.

Een klantreview zegt meer dan wij zelf kunnen. Lees hier wat gezegd wordt door de mensen die u voorgingen.

FHZeeland is eerlijk, betrouwbaar en snel. Komt met goede tips en is zeer betaalbaar. Een aanrader op financieel gebied!

  Regina Vdf Meijer

  Google-review

  Mirjam Wesselius (FHZeeland) is al jaren een trouwe steun en toeverlaat waar het aankomt op zowel mijn zakelijke als prive administratie, de belastingaangiftes en de coordinatie daarvan met onder andere de accountant. In die jaren heb ik haar ervaren als nauwkeurig, snel, pro actief, oplossingsgericht, communicatief en betrokken.

   Rob Okhuijsen

   Google-review